• 489.732
Anasayfa
Haber Youtube Fenomeni Danla Bilic Tüp Mide Ameliyatı Oldu

Youtube Fenomeni Danla Bilic Tüp Mide Ameliyatı Oldu

       1   HANDE ÇEVİKKOL      HANDE ÇEVİKKOL

Sağladığı değişimler sayesinde kendisine başvuran ünlü isim sayısı gün geçtikçe artan obezite cerahisi ile zayıflamaya çalışan isimler arasına bu defa da fenomen Danla Bilic dahil oldu.

Tüp Mide Ameliyatı Nedir?

Birtakım koşulları yerine getiren obezite hastası ya da fazla kilo mağduru kişilerde midenin içerisinde açlık kontrol merkezlerinden biri de bulunan büyük bir kısmının cerrahi işlemlerle çıkarılmasına tüp mide ameliyatı diyoruz. Midenin %80 gibi oldukça büyük bir kısmının vücuttan uzaklaştırıldığı bu ciddi operasyon neticesinde geride kalan mide parçasının şeklinden dolayı ameliyatı bu isimle anıyoruz.

Tüp mide cerrahisinde temel mantık midenin küçültülmesi sayesinde porsiyonları da küçülen ve eskisi kadar hazmı zor, ağır yiyecekler yiyemeyecek olan kişilerin bu yolla kilo vermesini sağlamaktır.

Danla Bilic de Mide Küçültme Ameliyatı Oldu!

Son zamanlarda mide küçültme olan ünlüler kervanına aşina olduğumuz pek çok kişi büyük bir hızla dahil olurken bu ameliyat sayesinde Fatih Ürek, Işın Karaca, Seren Serengil gibi isimler ciddi oranlarda kilo vermeyi başaran ünlülerden oldu. Kapalı cerrahi yoluyla gerçekleştirildiği için risk oranı minimumda tutulabilen bu ameliyatın tercih eden sayısı da ünlülerle birlikte iyiden iyiye artış gösterdi.

Tüp mide ameliyatı olan ünlüler arasında yerini almakta pek de geç kalmayan bir diğer isim de Neslihan Damla Akdemir yani bizlerin bildiği ismiyle Danla Bilic oldu. Yaptığı espritüel sohbet ağırlıklı makyaj videoları ve farklı tarzıyla kitlelerin beğenisini kazanan genç YouTuber, ameliyat sonrasında sosyal medya yoluyla yaşadıklarını anlatmayı da ihmal etmedi.

“Hello, hemen konuya girmem gerekirse, okuduğunuz şey doğru ve geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum. Çünkü her ne kadar yansıtmasam da içten içe bu raddeye geldiğimin daha doğrusu getirildiğimin farkına vardım.
Böyle bir şeyi normalleştirmemek, basitleştirmemek ve küçük takipçilerime örnek olmaması için de söylemek istemedim. Saklı tutmak istememin tek amacı budur.
Maalesef ki zor bir dönem geçirdiğim bu hastane günlerinde yine hastane çalışanlarından birkaç düşüncesiz kişinin magazin sayfalarına yazması ile gizli kalamadı.
Her hali ile çok mutlu bir kız iken dışarıda insanların fotoğraflarımı çekip olay yaratmalarından, sürekli bir yerlerimi saklamaktan çok bunaldığımı fark ettim.
Duygusal olduğuma bakmayın eminim çok daha güzel günler beni bekliyor. Bu zor günlerde eleştirmek yerine yanımda olmanızı istiyorum.”

Geçirdiği ameliyat sürecinin yanı sıra kendisi için yapmış olduğu bu yeni başlangıçta Danla Bilic’e bizler de Obezite Haber ailesi olarak başarılar ve sağlıklı günler diliyoruz.

“Youtube Fenomeni Danla Bilic Tüp Mide Ameliyatı Oldu” üzerine 1 yorum

  1. funda says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Et

Vücut kitle indeksi hesaplayıcı

cm
kg